Atelier A93 is het atelier van beeldend kunstenaar Franny Thonhauser

“Ik ben Franny Thonhauser en ik ben beeldend kunstenaar, en ik exposeer regelmatig. Mijn opleiding heb ik aan de kunstacademies van Amsterdam en Utrecht gedaan. In mijn atelier in Almere Haven geef ik 2 keer per week o.a. beeldhouw- en schilderles. Wil je graag zien wat voor kunst ik maak, kijk dan op mijn website www.frannythonhauser.nl

Mijn drijfveer om dit werk met mensen met een zorgvraag te doen, zijn mijn bijzondere kinderen, die door positieve stimulering hun draai in het leven hebben gevonden.”

“Ik wil graag mensen ondersteunen in het ontwikkelen van hun eigen mogelijkheden en het bevorderen van de zelfredzaamheid. Elk mens is uniek en heeft unieke talenten. De begeleiding bied ik zowel individueel als in groepsverband.”

Ons Team

Sharron onze vaste begeleidster

Henk de vaste begeleider voor de houtwerkplaats

 

Cliëntondersteuning

Ik ben ook cliëntondersteuner (OCO). Wat houdt dit in?

Soms vinden Almeerders het lastig om de eerste stap te zetten in hun vraag om ondersteuning bij het wijkteam. Zij kunnen dan vragen of een gratis onafhankelijke cliëntondersteuner (OCO’er) hierbij wil helpen. Dit is een onafhankelijke persoon die meedenkt en helpt om zaken op een rijtje te zetten. Hij of zij kan bijvoorbeeld:

  • helpen met uitzoeken en verwoorden wat iemands vragen en wensen zijn;
  • het gesprek met het wijkteam helpen voorbereiden;
  • meegaan naar het gesprek met het wijkteam;
  • waar nodig verduidelijken wat het wijkteam vertelt over regels en procedures;
  • helpen met het maken van afspraken met het wijkteam en zorgaanbieders.

Wil je gebruik maken van een gratis cliëntondersteuner? Neem dan contact met mij op.

Meer informatie
De vrijwilligers van OCO Almere hebben persoonlijk ervaring met jouw situatie. Ze zijn verbonden aan de Almeerse belangenvereniging Breed Overleg Plus. OCO Almere is bereikbaar via info@ocoalmere.nl of (036) 200 21 58. Zie ook www.ocoalmere.nl

Mijn opleiding

Academie voor Beeldende Kunsten, Utrecht
NUTS Academie, Amsterdam
Diverse keramiekopleidingen
Kunstweb
Beeldhouwgroep Flevoland
Opleiding Creatieve Therapie, Civas